Predstavenie vinárov

Vinárstvo Purus Modra (Modra, Malokarpatská vinohradnícka oblasť, Slovensko)

Naše rodinné vinárstvo a vinohradníctvo hospodári na 5 ha vlastných a prenajatých viníc v meste Modra. Na výrobu našich vín používame výhradne vlastné dopestované hrozno, pretože sme presvedčení, že našim zákazníkom iba tak ponúkame najvyššiu kvalitu. Našou snahou je zachovať tradíciu pestovania viniča a výroby vína a vinárskych tradícií v rodine a Malokarpatskom regióne.

Vínka vyrábame klasickou, ale aj modernou technológiou, pričom v kvasnom procese zohráva veľkú úlohu riadené kvasenie, ktoré je obzvlášť dôležité pri bielych vínach. Našou snahou je prezentovať víno ako prírodný produkt. Preto vína vyrábame bez chemickej stabilizácie, čo vínku dáva priestor na zrenie vo fľaši a pri vhodnom uskladnení má priestor aj na niekoľkoročné fľašové vyzrievanie.

Nami vyrobené vína sú výsledkom skúseností a znalostí odovzdaných počas štyroch generácii vinárov a vinohradníkov v našej rodine.

Ochutnávky našich vín sa uskutočňujú v meste Modra, v historickej 350 ročnej pivnici, ktorá sa nachádza len 25 kilometrov od Bratislavy. Ak by ste uprednostnili iné prostredie, je možné sa stretnúť vo vašom domácom prostredí, u klienta, na firemných akciách, alebo kdekoľvek podľa vašich predstáv.

         



Rodinné vinařství Buchtovi (Velké Pavlovice, Česká republika-Morava)

Jsme malé rodinné vinařství z Velkých Pavlovic, zabývající se pěstováním vinné révy a jejich následným zpracováním v lahodný mok. Víno vyrábíme z hroznů pocházejících z velkopavlovické vinařské oblasti, pěstované v těch nejlepších viničních tratích. Jsme zapojeni do turistického programu otevřených sklepů. Naše vinařství se může také pochlubit úspěchy na různých výstavách vín např. Forum Moravium, Hustopečská zlatá pečeť, FESTWINE, MUN-DUS, atd.

Vína z vinařství Buchtovi jsou vyráběna šetrným způsobem zahájeným už při ruční sklizni hroznů, přes šetrné lisování, odkalení a zakvašení. Toto zpracování je předpokladem pro pěkná a mnohdy až vyjímečná vína z Velkých Pavlovic.

      

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia

Z dôvodu obmedzených kapacitných možností Vás žiadame o rezerváciu vstupeniek najneskôr do 20.3.2019 (streda). Vstupenky si môžete rezervovať 3 spôsobmi:

1. odpovedaním na mail info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu
2. telefonicky na tel.čísle 0903 520413
3. objednať cez eshop <<< Objednať TU >>>

Vašu rezerváciu Vám spätne potvrdíme emailom, ktorý bude obsahovať ďalšie pokyny. 

Gourmand SK s.r.o.
0903 520413 
info@vinopolis.sk 


OBJEDNAŤ VSTUPENKY


UPOZORNENIE
 

Firma Gourmand SK s.r.o. ako organizátor podujatia si vyhradzuje právo zmeny vinárstiev v prípade nepredvídaných okolností. O prípadných zmenách budeme informovať zákazníkov písomne prostredníctvom SMS alebo emailu.


AKO SA DOSTANETE NA LOĎ

Loď menom Botel Gracia je zakotvená vedľa hotela Devín (Rázusovo nábrežie, Bratislava).