Degustačná sada obsahuje nasledovné Prosecco: - 2 x Prosecco DOC...
Degustačná sada obsahuje nasledovné vína: • Vinárstvo Berta, Muškát...
Degustačná sada obsahuje tieto vína: - Veltlínske zelené, 2022, suché,...
Prosecco DOC Treviso rosé brut Millesimato 2021Víno svetlej až svetlo...
K degustačnej sade získate otvárač na víno v hodnote 10 eur. - Sauvignon...
Prosecco Superiore DOCG Valdobbiadene brut Millesimato 2021Mimoriadne...
Degustačná sada obsahuje tieto vína: - Veltlínske zelené, 2022, suché,...
Prosecco DOC Treviso extra dry MillesimatoToto Prosecco sa vyrába z...
Degustačná sada obsahuje tieto vína:- Silvánske zelené, 2023, suché,...
Degustačná sada obsahuje nasledovné vína: - Devín, 2022, suché,...
Žiadni dodávatelia
Plné víno karmínovej červenej farby. V chuti je charakteristické, plne ovocné, s korenistými tónmi, doplnené sušenými slivkami a lesnými plodmi, s charakteristickými trieslovinami. Vôňa je intenzívna, korenistá s príjemnou dominantou čiernych ríbezlí a červených lesných bobúľ, so sekundárnymi tónmi škorice a roibosu. Viac informácií nájdete nižšie.
Víno je vyrobené z odrody Cabernet sauvignon priamym lisovaním. Farba vína je iskrovo ružová, s vôňou bobuľového ovocia, najmä malín. Chuť je lahodne ovocná, pripomínajúca dozrievanie jahody alebo čiernej ríbezle. Harmonické kyseliny dotvárajú celkovú chuť. Odporúčame podávať k bielemu mäsu , šalátom a dezertom. Podávame pri teplote 9 – 11 °C.
Elegantné víno zelenožltej farby. V chuti je plné, extraktívne s nádychom zrelého hrozna, pripomínajúca tropické a citrusové ovocie s plnými kyselinami. Vôňa je komplexná, s bohato rozvinutou aromatikou, s prevahou tropického ovocia doplnené sekundárnou vôňou sladkého masla.
Elegantné víno zelenožltej farby, s bohato rozvinutou vôňou tropického ovocia. Odporúčame k výrazným paštétam, mäkkým syrom s bielou plesňou, k bažantovi a k zeleninovým jedlám.Podávame pri teplote 11 – 12 °C.
Degustačná sada obsahuje nasledovné vína: - Pinot Gris, 2021, suché, Akostné odrodové, alk.14,0%, 0,75 l- Chardonnay, 2021, suché, Výber z hrozna, alk.13%, 0,75 l- Cabernet Sauvignon, 2018, suché, Výber z hrozna, alk.14%, 0,75 l Viac informácií nájdete nižšie.
Degustačná sada obsahuje nasledovné vína:Veltlínske zelené (EOS Basic), 2022, suché, 0,75 lRizling rýnsky (EOS Basic), 2022, suché, 0,75 lChardonnay (EOS Basic), 2022, suché, 0,75 lRulandské šedé (EOS Basic), 2022, suché, 0,75 lCabernet sauvignon rose (EOS Basic), 2022, suché, 0,75 lCabernet Sauvignon (EOS Basic), 2021, suché, 0,75 lViac informácií...
Degustačná sada obsahuje nasledovné vína: - Devín, 2022, suché, alk.12,5%, 0,75 l- Tramín červený, 2022, suché, alk.13,0%, 0,75 l- Pinot Gris, 2022, suché, alk.13,0%, 0,75 l- Pinot Blanc, 2021, polosuché, alk.13,5%, 0,75 l- Chardonnay, 2022, polosuché, alk.13,0%, 0,75 l- Cabernet Sauvignon, 2022, suché, alk.13%, 0,75 l Podrobnejšie informácie nájdete...
Plné, krásne víno žltozelenej farby. Chuť je korenistá, extraktívna doplnená základnými tónmi tropického ovocia, citrusových plodov s vyváženými kyselinami. Vôňa je plná, kvetinovo korenistá, s tónmi tropického ovocia a citrusov doplnená medovými sladkými tónmi a bazového kvetu.
Víno tmavočervenej farby s decentnou ovocnou vôňou čerešní a višní. Chuť je plná, harmonická, s dominanciou kôstkovín. Odporúčame k husacine, k tvrdým údeným syrom, teľacím steakom. Podávame pri teplote 16 – 18 °C.
Harmonické víno svetložltej farby. Chuť je plná, korenistá, s harmonickým charakterom žltého tropického ovocia a citrusovými tónmi vyvážených kyselín. Vo vôni prevažujú základné tóny tropického ovocia a broskýň, sekundárne tóny exotického korenia doplnené jazmínovou vôňou a bieleho čaju.
Plné víno zlatožltej farby. V chuti prevládajú tóny tropického ovocia, doplnené banánovým podtónom a citrusovými plodmi, s výraznými koreninami a plnými kyselinami. Vôňa vína je korenistá s citrusovým ovocím a banánom, s jemnými medovými tónmi, kvetnatým buketom a zeleným čajom.
víno žltozelenej farby, vo vôni dominuje lipový kvet, zelené jablko, med. Chuť je plná, korenistá s jemnými kyselinami. Odporúčame ho so sladkovodnými rybami, k bielemu mäsu a nezrejúcim syrom. Podávame pri teplote 10 – 12°C.