Predstavenie vinárov

Vinhor Peter Horváth (Doľany, Malokarpatská vinohradnícka oblasť, Doľanský rajón, Slovensko)
Sme malé rodinné vinárstvo založené v roku 2013 na pevných 40 ročných vinohradnických základoch. Dnes naša rodina obrába 35 hektárov viníc v obci Doľany v Malokarpatskej oblasti. Vyrábame vysoko kvalitné vína s použitím tých najmodernejších technológií, výlučne z hrozna z našich viníc. Zatiaľ čo starosť o vinice je hlavne na pleciach otca rodiny Antona, spracovanie hrozna a výroba vína je výlučne v rukách najmladšieho člena rodiny Petra. Všetko však za veľkej pomoci celej rodiny.
Naša produkcia vína je približne 15 tisíc fliaš ročne, vďaka čomu si môžeme vyberať z našich viníc len tú najkvalitnejšiu surovinu. Aj vďaka tomu si naše vína za pár rokov existencie vinárstva získali množstvo prestížnych ocenení nie len na domácej pôde ale každoročne aj na tých najvýznamnejších svetových súťažiach. Tým sa naše malé rodinné vinárstvo často radí po boku tých najzvučnejších slovenských vinárstviev.


         



   


Weinbau Haselbauer (Purbach am Neusiedler See, Burgenland, Rakúsko)

Našou filozofiou je prezentovať čisté a ovocné vína. Po starostlivom ručnom zberaní hrozna sa kvasí čistý mušt s kvasenými kvasnicami.
skladovanie vína do zrelosti fľaše sa uskutočňuje v najmodernejších tankoch z nehrdzavejúcej ocele. V pravý čas sa tieto vína plnia do fliaš, aby sa zachovala ich čerstvosť a elegancia.

   

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia

Z dôvodu obmedzených kapacitných možností Vás žiadame o rezerváciu vstupeniek najneskôr do 31.10.2019 (štvrtok). Vstupenky si môžete rezervovať 3 spôsobmi:

1. odpovedaním na mail info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu
2. telefonicky na tel.čísle 0903 520413
3. objednať cez eshop <<< Objednať TU >>>

Vašu rezerváciu Vám spätne potvrdíme emailom, ktorý bude obsahovať ďalšie pokyny. 

Gourmand SK s.r.o.
0903 520413 
info@vinopolis.sk 


OBJEDNAŤ VSTUPENKY


UPOZORNENIE
 

Firma Gourmand SK s.r.o. ako organizátor podujatia si vyhradzuje právo zmeny vinárstiev v prípade nepredvídaných okolností. O prípadných zmenách budeme informovať zákazníkov písomne prostredníctvom SMS alebo emailu.


AKO SA DOSTANETE NA LOĎ

Loď menom Botel Gracia je zakotvená vedľa hotela Devín (Rázusovo nábrežie, Bratislava).