OCHUTNÁVKA VÍN Z VINÁRSTVA PIVNICA TIBAVA

Riadená komentovaná ochutnávka 10 druhov vína.

TERMÍN

Ochutnávka sa uskutoční dňa 17.2.2016 (streda) o 18:00 hod.

PROGRAM OCHUTNÁVKY

Ochutnávka bude prebiehať formou riadenej degustácie. Vinár na začiatku predstaví vinárstvo a následne bude predstavovať jednotlivé vína. Predpokladané trvanie podujatia odhadujeme na max. 3 hodiny. 

CENA

Cena vstupenky je 10 eur/osoba. V cene je zahrnutá príležitosť ochutnať 10 druhov vína a záhryz (syr, pečivo a voda). Pre väčší kolektív (min. 4 osoby) je možné rezervovať stôl

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia

Z dôvodu obmedzených kapacitných možností a predpokladaného značného záujmu Vás žiadam o potvrdenie účasti/rezerváciu vstupeniek najneskôr do 15.2.2016 (pondelok). 
Vstupenky si môžete rezervovať 3 spôsobmi:
1. odpovedaním na mail info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu
2. telefonicky na tel.čísle 0903 520413
3. objednať cez eshop <<< Objednať TU >>>

Pivnica Tibava


Pivnica Tibava (Tibava, Slovensko)

Korene vinohradníctva v oblasti Tibavy siahajú až do 15. storočia, avšak vinohradnícka a vinárska činnosť spoločnosti PIVNICA TIBAVA s.r.o. nadviazala na tradície založené na sklonku sedemdesiatych rokov 20-teho storočia, kedy v roku 1965 založili a vybudovali vinohradnícko-vinársky závod na pestovanie spracovanie hrozna - vínnu pivnicu v Tibave.

Vzhľadom na svoje pozície - ako klimaticko-pôdne, tak v tomto prípade i politické, mala Tibava ako jedna z mála na Slovensku už v časoch normalizácie výsadu - produkovala akostné odrodové vína, ktoré sa v tom čase v Slovenskej republike bežne nevyrábali (monopolné Vinárske závody spracúvali všetko hrozno a produkovali niekoľko zmesových vín, ktoré uvádzali na trh v SR). 

Základom kvalitného vína je zdravé, kvalitné hrozno, dopestované  v našich vinohradoch.

Na výrobu a vyzrievanie vín používame nerezové nádoby vybavené  technológiou riadenej fermentácie , čo nám umožňuje vyrábať technologicky čisté vína s odrodovou charakteristikou. Vyzdvihnúť odrodový charakter jednotlivých vín nám pomáhajú aj maceračné nádoby, v ktorých podľa potreby držíme rmut pri žiadanej teplote . Kvasenie vín pod drobnohľadom našich technológov prebieha striktne reduktívne, za použitia čistých kultúr kvasiniek. Počas celého procesu výroby vína máme k dispozícii vlastné laboratórium, v ktorom dokážeme analyzovať priebeh fermentačného procesu a podľa neho zaujať individuálny prístup ku každému vínu tak, aby výsledný produkt spĺňal  naše prísne požiadavky na kvalitu  ako i očakávania  zákazníkov.

Pivnica Tibava  Pivnica Tibava  Pivnica Tibava


MINULÉ OCHUTNÁVKY V BRATISLAVE
Predchádzajúce ochutnávky zažilo a ocenilo už vyše 1550 spokojných účastníkov.

22.1.2015, Hotel Double Tree by Hilton, Weingut Paul Rittsteuer (Rakúsko), Vinařství Lahofer (Česká republika-Morava), Vinárstvo Miloš Máťuš (Slovensko)
26.2.2015, Hotel Double Tree by Hilton, Weingut Jozef Bayer (Rakúsko), Sanvin (Okoč, Slovensko), Cave Orschwiller (Nemecko), Alan Jaumes & Fils (Francúzsko)
26.3.2015, Hotel Double Tree by Hilton, Weingut Oppelmayer (Rakúsko), Vinařství Krist (Česká republika-Morava), Vinárstvo Domin & Kušický (Veľký Krtíš, Slovensko)
30.4.2015, Hotel Double Tree by Hilton, Opátske vinárstvo Pannonhalma (Maďarsko), Weingut Grassl (Rakúsko), Vinárstvo Winterberg
20.5.2015, Hotel Saffron, Weingut Temer (Rakúsko), Šlechtitelská stanice (Česká republika-Morava), Víno Dious
23.9.2015, Hotel Saffron, Vinárstvo Pavelka a syn (Slovensko), Weinbau Harald Haselbauer (Rakúsko), Vinařství Lahofer (Česká republika-Morava)
22.10.2015, Hotel Saffron, Vinhos DFJ (Portugalsko), Balla Géza-Wine princess (Rumunsko), Varsányi pince (Maďarsko), Vinařství Petr Skoupil (Česká republika-Morava)    
26.11.2015, Hotel Saffron, Vinárstvo Santa Ema (Chile), Weingut Christian Temer (Rakúsko), Rodinné vinárstvo Magula (Slovensko)    
17.12.2015, Hotel Saffron, Rodinné vinařství Hrabal (Česká republika-Morava), Edith und Hannes Fuhrmann (Rakúsko), Rodinné vinárstvo Bognár (Slovensko)     
28.1.2016, Hotel Saffron, Vinařství Štépán Maňák (Česká republika-Morava), Weingut Conrad (Rakúsko), Vinárstvo Pivnica Tibava (Slovensko) 

Vinopolis ochutnávka vína   Vinopolis ochutnávka vína   Vinopolis výhry v tombole   Vinopolis ochutnávka vína   Vinopolis ochutnávka vína   Vinopolis ochutnávka vína   Vinopolis ochutnávka vína   Vinopolis ochutnávka vína   Vinopolis ochutnávka vína   Vinopolis ochutnávka vína            

BUDÚCE OCHUTNÁVKY V BRATISLAVE
17.3.2016, Hotel Saffron, Winterberg, Vinařství Jan Cícha
7.4.2016, Hotel Saffron, Chateau Rúbaň, Vinárstvo Horváth, Vinařství Štěpán Maňák
28.4.2016, Hotel Saffron, Víno Masaryk
19.5.2016, Hotel Saffron, Frtus Winery
9.6.2016. Hotel Saffron, Vinárstvo Anton Uhnák

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia
Z dôvodu obmedzených kapacitných možností a predpokladaného značného záujmu Vás žiadam o potvrdenie účasti/rezerváciu vstupeniek najneskôr do 15.2.2016 (pondelok). Vstupenky si môžete rezervovať 3 spôsobmi:

1. odpovedaním na mail info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu
2. telefonicky na tel.čísle 0903 520413
3. objednať cez eshop <<< Objednať TU >>>

Vašu rezerváciu Vám spätne potvrdím emailom, ktorý bude obsahovať ďalšie pokyny. 

Gourmand SK s.r.o., divízia Vinopolis 
0903 520413 
info@vinopolis.sk