Predstavenie vinárov

Vinárstvo Habsburg (Holíč, Slovensko)

Víno Habsburg voľne odkazuje na zlatý vek pôsobenia Habsburgovcov na území Záhoria. Nadväzuje na tradície a hodnoty, ktoré monarchia vo svojom vrchole predstavovala. Túžba po najvyššej kvalite, snaha o inovácie a neustály pokrok - to všetko predstavuje vplyv osvietenstva, ktoré výrazne formovalo náš spoločenský ale aj kultúrny život. Všetky vína značky Habsburg boli starostlivo vybrané a pripravené tak, aby ctili tento odkaz a ponúkli vám závan slávnej minulosti a vznešenú chuť.
Pre našich zákazníkov realizujeme riadené degustácie vín pod vedením profesionálneho sommeliera s bohatými skúsenosťami. Príjemné vystupovanie, široký prehľad, odborné vedomosti a nadšenie pre prácu – to sú vlastnosti, ktoré nás charakterizujú. Obohaťte i Vy svoje zážitky o ochutnávku citlivo vyberaných vín sprevádzanú odborným a pútavým spôsobom s ohľadom na príležitosť, prostredie a zákazníka.
Pre našich partnerov sú samozrejmosťou poradenské služby, zostavenie vínnej karty a zaškolenie personálu. Naším cieľom je poskytovanie nadštandardných služieb pre uspokojenie
aj toho najnáročnejšieho zákazníka.

         



logo Trávníček & Kořínek

Vinařství Trávníček & Kořínek (Hnanice, Česká republika-Morava)

O nás

Za každou fľašou dobrého vína stoja roky skúseností a množstvo driny vo viniciach aj v pivnici. Pre nás je to však vášeň. Neustále hľadáme cesty, ako byť zase o niečo lepší. Preto sme spojili sily a v našom názve sa od roku 2016 objavilo nové meno. Teraz sme Vinařství Trávníček & Kořínek. Snažíme se využiť unikátne podmienky pre vínnu révu v Podyjí, neustále rastieme. Pritom ale nechceme ani o krok ustúpiť z našich doterajších zásad. O vinice sa staráme šetrne, miesto chémie ju chráni príroda. V pivnici využívame moderné technológie, ale aj klasické zrenie v drevených sudoch vrátane barikových. Radi si taktiež zaexperimentujeme, napríklad s tisíce rokov starou gruzínskou technologiou kvevri. A baví nás všetko ostatné, čo se vína týka, predovšetkým jeho snúbenie s jedlom.

Rastieme

Naše viničné trate Knížecí vrch, Fládnická a U Chlupa v Hnanicích dávajú vďaka svojej polohe a miestnej klíme plné vína s vyššou aromatickosťou. V súčasnosti už nám ale týchto dvacet hektárov v Hnanicích nestačí. Vysadili jsme v Podyjí ďalších tridsať hektárov. Naše plány do budúcnosti sú ešte omnoho ambicióznejšie. Zatiaľ však nebudeme predbiehať, každému kúsku vinohradu musíme v prvom rade zaistiť tú najlepšiu starostlivosť, aby potom mohli dávať tie nejlepšie vína.

Na pohárik

Je to jeden z najpríjemnejších okamžikov, vychutnať si pohárik dobrého vína pri dobrom jedle a medzi dobrými priateľmi. Radi vám tento zážitok pripravíme v našej pivnici medzi vinohradmi. Čakať Vás bude riadená ochutnávka, pri ktorej sa porozprávame o víne. Pokračovať potom môžeme u zážitkového sezónneho menu, snúbeného s vínami podľa Vášho výberu či nášho doporučenia.



      

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia

Z dôvodu obmedzených kapacitných možností Vás žiadame o rezerváciu vstupeniek najneskôr do 16.1.2018 (utorok). Vstupenky si môžete rezervovať 3 spôsobmi:

1. odpovedaním na mail info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu
2. telefonicky na tel.čísle 0903 520413
3. objednať cez eshop <<< Objednať TU >>>

Vašu rezerváciu Vám spätne potvrdíme emailom, ktorý bude obsahovať ďalšie pokyny. 

Gourmand SK s.r.o.
0903 520413 
info@vinopolis.sk 


OBJEDNAŤ VSTUPENKY

UPOZORNENIE 

Firma Gourmand SK s.r.o. ako organizátor podujatia si vyhradzuje právo zmeny vinárstiev v prípade nepredvídaných okolností. O prípadných zmenách budeme informovať zákazníkov písomne prostredníctvom SMS alebo emailu.