Predstavenie vinárov

VÍNKO KLIMKO MODRA je rodinné vinárstvo založené v roku 2012. Tradícia vinohradníctva a výroby vína má však v našej rodine hlboko zapustené korene. Naše vína pochádzajú iba z modranských vinohradov. Ochutnajte Dievčie hrozno, Veltlínske zelené, Rizling rýnsky či Devín. Alebo ružovú aj červenú Frankovku.

rodina.jpg

   

Viňa Apaltagua a Viňa Tutunjian (Čile)

Apaltagua - História
 
 História našej firmy sa začala pred 11 rokmi, keď bol  úspešný americký obchodník Edward Tutunjian  na dovolenke v Čile. Zamiloval si krajínu a jeho úžasné víno. Počas tejto cesty, sa rozhodol investovať do Čile a získal svoju prvú vinicu zvanú La Pancora ¨ Ktorý sa . nachádza  v regione Maule , v blízkosti  prestížneho údolia  Curico .
 
 Následne, s cieľom zvýšenia plochy na pestovanie  hrozna, získal druhú nehnuteľnosť v oblasti zvanej ¨ Huaquen ¨. Táto vinica sa nachádza v lokalite Curepto, oblasti známej pre svoju kvalitu hrozna, ktorá leží na hranici Curico a Maule údolí.
 
 Vzhľadom k veľkému úspechu na americkom trhu pod značkou "Pacifica Sur", sa pán Tutunjian  rozhodol získať vinič  Bodega y Apaltagua". Ktorý sa nachádza v nádhernom  udolí  v Colchagua . kde sa vyrábajú jeho najkvalitnejšie vína a odkiaľ chce, aby sa stal významným  vo svete .
 
 V roku 2007 ziskal  San Juan de Pirque, vidiecke sídlo ktoré sa nachádza v údolí Maipo . Tu je náš penzión, považovaný za súčasť kultúrneho národného dedičstva Čile .
 

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia

Z dôvodu obmedzených kapacitných možností Vás žiadame o rezerváciu vstupeniek najneskôr do 16.1.2018 (utorok). Vstupenky si môžete rezervovať 3 spôsobmi:

1. odpovedaním na mail info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu
2. telefonicky na tel.čísle 0903 520413
3. objednať cez eshop <<< Objednať TU >>>

Vašu rezerváciu Vám spätne potvrdíme emailom, ktorý bude obsahovať ďalšie pokyny. 

Gourmand SK s.r.o.
0903 520413 
info@vinopolis.sk 


OBJEDNAŤ VSTUPENKY


UPOZORNENIE
 

Firma Gourmand SK s.r.o. ako organizátor podujatia si vyhradzuje právo zmeny vinárstiev v prípade nepredvídaných okolností. O prípadných zmenách budeme informovať zákazníkov písomne prostredníctvom SMS alebo emailu.


NASLEDUJÚCE OCHUTNÁVKY VÍN


OBJEDNAŤ VSTUPENKY 15.02.2018, Vínko Klimko (Modra, Slovensko), Viňa Apaltagua, Viňa Tutunjian (Čile)

OBJEDNAŤ VSTUPENKY 01.03.2018, Terra Wylak (Veľké Zálužie, Slovensko), Vinařstvi pod Hradem (Klentnice, Česká republika-Morava) 

OBJEDNAŤ VSTUPENKY 15.03.2018, HR Winery (Gbelce, Slovensko), Vinařství Kněží Hora (Bzenec, Česká republika-Morava)
 
OBJEDNAŤ VSTUPENKY 29.03.2018, J & J Ostrožovič (Veľká Tŕňa, Slovensko), pripravujeme

OBJEDNAŤ VSTUPENKY 12.04.2018, Fitz & Petrík (Šenkvice, Slovensko), Vinařství Piálek & Jäger (Nový Šaldorf-Sedlešovice, ČR-Morava)

OBJEDNAŤ VSTUPENKY 26.04.2018, Vinárstvo Horváth Vinhor (Doľany, Slovensko), Vinařství Syfany (Vrbice, Česká republika-Morava)

OBJEDNAŤ VSTUPENKY 17.05.2018, Pivnica Tibava (Tibava, Slovensko), Vinařství Jedlička (Bořetice, Česká republika-Morava)



AKO SA DOSTANETE NA LOĎ

Loď menom Botel Gracia je zakotvená vedľa hotela Devín (Rázusovo nábrežie, Bratislava).