Najpredávanješie produkty

Information

Výrobcovia

Dodávatelia

Žiadni dodávatelia

Značky Počet značiek: 31

na stranu
Zobraziť 25 - 31 z 31 položiek
  • Vinárstvo Habsburg

  • Vínko Klimko

    VÍNKO KLIMKO MODRA je rodinné vinárstvo založené v roku 2012. Tradícia vinohradníctva a výroby vína má však v našej rodine hlboko zapustené korene. Naše vína pochádzajú iba z modranských vinohradov. Ochutnajte Dievčie hrozno, Veltlínske zelené, Rizling rýnsky či Devín. Alebo ružovú aj červenú Frankovku.

  • Víno Rariga

    Vinárstvo Rariga je rodinné vinárstvo spod Malých Karpát zaoberajúce sa pestovaním hrozna, jeho spracovaním a následnou výrobou akostných a prívlastkových slovenských vín. Produkciou a predajom vína sa zaoberajú od roku 2003. Korene vinárstva však siahajú až do roku 1986. Práve vtedy Igor Rariga zasadil svoj prvý vinohrad. Dnes traja Rarigovci (otec a synovia) budujú v Modre moderné vinárstvo s tradičnými prvkami a lahodnými vínami. Hospodária na približne 2 hektároch vlastných viníc. Vinárstvo sa pýši mnohými zahraničnými oceneniami z Bruselu, Viedne, Madridu či New Yorku. Ich obľúbenou odrodou je Rizling rýnsky, no do ich repertoáru patria aj vynikajúce Sauvignony, Veltlín, Devín či Dunaj a niekoľko ďalších odrôd. Za svoje eso vinárstvo rozhodne považuje Rizling rýnsky, ktorý má na svahoch Malých Karpát ideálne podmienky pre svoj rast. Kamenistá pôda, slnečný svah ale i dlhoročné vinárske skúsenosti premieňajú nielen túto odrodu z modranského regiónu na lahodné víno svetovej úrovne. Objavte aj vy tento skrytý poklad Malých Karpát.

  • Weingut Weinwurm

    Vinárstvo Weingut Weinwurm sa nachádza v severovýchodnej časti vinárskej oblasti Weinviertel v regióne, ktorý je výrazne ovplyvnený panónskou klímou. Súčasný majiteľ Georg Weinwurm je zástupcom už tretej rodinnej generácie. Vína produkuje v súlade s ekologickými princípmi a s ohľadom na terroir, v snahe zvýrazniť to najlepšie, čo Weinviertel ponúka. Vinárstvo obhospodaruje 28 ha viníc. Dominantnou odrodou je samozrejme Grüner Veltliner (ktorý produkuje až v 4 verziách), ale pestuje aj Rizling vlašský, Rulandské biele, Rivaner, Chardonnay. Z raritných odrôd je to Roter Muskateller a Syrah (túto odrodu si Georg Weinwurm obľúbil počas študijného pobytu v Austrálii). Najvýznamnejšie vinice sú Kugelberg (produkuje vynikajúci Veltlín) a najmä Ried Schilling - odkrytý, južne orientovaný svah umožňuje vynikajúce vyzrievanie bielych aj modrých odrôd. Filozofiou vinárstva je v harmónii s prírodou a s ohľadom na terroir ponúknuť to najlepšie víno z oblasti Weinviertel.

Zobraziť 25 - 31 z 31 položiek